Niets vervelender dan viezigheid op de deurmat. Heel begrijpelijk dat mensen zich vaak verontschuldigen voor een vlek als bezoekers binnenstappen. Gelukkig helpt de James Vlekkenschijf u snel verder. Deze schijf maakt direct duidelijk wat u het beste kunt doen bij maar liefst 38 verschillende vlekken.

Wat de vlek ook veroorzaakt heeft, ga in elk geval nooit wrijven. Dan beschadigt namelijk de structuur van polyamide tapijten. Probeer eerst te achterhalen wat de substantie is die de vlek veroorzaakt heeft. En verwijder zoveel mogelijk vaste bestanddelen met een lepel.

De beste behandeling per vlek

De James Vlekkenschijf is een superhandig hulpmiddel bij vlekken. De schijf benoemt 38 soorten vlekken, en geeft per vlek aan wat de beste behandeling is. Wist u dat 90% van alle verse vlekken met behulp van water te verwijderen zijn? Gewoon door direct een natte badstof doek uit te wringen en op de vlek te leggen. Doe dit net zo lang tot de vlek niet meer afgeeft. Laat de doek vervolgens liggen tot deze droog is.

Gebruik bij voorkeur een witte badstof doek. Een witte doek voorkomt niet alleen kleurafgifte van een gekleurd doek. U ziet ook beter of de vlek nog afgeeft.

De James Vlekkenschijf geeft raad

Wat voor een verse vlek er ook ligt op uw polyamide deurmat, de James Vlekkenschijf geeft raad. U leest meer over de James Vlekkenschijf en het onderhoudsadvies van polyamide en kokos deurmatten in onze whitepaper.

Download onze whitepaper met de James Vlekkenschijf

Tip: Als u de Whitepaper print, kunt u de Vlekkenschijf in de schoonmaakkast ophangen met een punaise. Zo heeft u altijd direct het juiste advies bij de hand.