Hoeveel zand kan een schoonloopmat als de Grafic absorberen. We vroegen het de bezoekers en passanten van onze stand op de Domotex in Hannover. Op een sample van ons nieuwe product, de Grafic – zie de foto met kubus – strooiden we een hoeveelheid zand. Maar hoeveel? En hoe ziet het er uit als het niet ingelopen is door passanten? Wie het dichtste bij de juiste hoeveelheid zat, won een Microsoft Surface laptop.

Zelfs professionals hebben vaak geen idee

De schattingen liepen enorm uiteen. Zelfs professionals uit de vloerenwereld hebben vaak geen idee hoeveel vuil er dagelijks gebouwen wordt ingelopen. En hoeveel vuil een schoonloopmat als de Grafic wel niet kan opnemen. We strooiden 162,68 gram over de sample. Dat komt overeen met 1.934 gram per vierkante meter! Hoe dàt er uit ziet als het niet ingelopen is, laten onderstaande foto’s zien …

 

Het juiste antwoord: 162.68 gram zand! We hebben de winnaar inmiddels gefeliciteerd.

Grafisch patroon

De Grafic doet als schrapende schoonloopmat dus gewoon zijn werk. De mat neemt meer dan 90% van het ingelopen vuil op, en onttrekt het volledig aan het zicht. Maar de Grafic betekent meer voor de entree van bedrijven. Deze mat heeft ook oog voor detail dankzij een subtiel grafisch patroon op een effen achtergrondkleur. En dat maakt een wereld van verschil. Bezoekers krijgen direct een goede eerste indruk. Op de donkergrijze achtergrondkleur komen de vijf grafische patronen (stone, rings, squares, comb en grid) subtiel tot leven. Niet te opvallend, en zeker niet saai!

Op de hoogte blijven?

Rinos heeft meer dan 90 jaar ervaring als fabrikant van schoonlooptapijt en kokosmatten. We leveren wereldwijd aan groothandels en distributeurs, die onze producten onder eigen merk verder verspreiden, evenals aan A-merk labels en producenten van logomatten. Kwaliteit, logistieke service en marketingsupport staan hoog in ons vaandel. Net als persoonlijke aandacht. Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen, abonneer u dan op onze nieuwsbrief.

Houdt mij op de hoogte