Mercedes Benz dealer Gargash in Dubai doet geen enkele concessie aan kwaliteit en uitstraling. Toen het bedrijf de perfecte mat voor haar gerenoveerde showroom zocht, adviseerde Islandview Distributors, onze distributeur in de regio, de Grafic. ‘Dust control and design’ gaan bij Grafic immers hand in hand.

Dubai ligt in de Verenigde Arabische Emiraten op het Arabisch Schiereiland. De stad is omgeven door prachtig witte stranden en woestijnen. Best wel een uitdaging om de entrees van de vele luxueuze gebouwen zand- en stofvrij te houden. Helemaal als het de entree van een showroom betreft vol met glimmende bolides uit het duurdere segment.

Topdealer vraagt om topproducten

Islandview Distributors adviseerde Mercedes Benz Dealer Gargash om voor Grafic te kiezen. ‘Een topdealer vraagt om topproducten, ook als het om de entreemat gaat’, vertelt onze distributeur. Grafic voldoet aan de hoogste standaarden voor slijtvastheid (klasse 33) en zandabsorptie (klasse 3). Het is bovendien een schoonloopmat met een effen, perfect gekozen achtergrondkleur én een subtiel grafisch patroon. ‘Het dessin geeft de entree een extra luxe uitstraling. Genoeg redenen voor Gargash om voor Grafic te kiezen’.