Rinos introduceert de Victoria: een hoogwaardige velours entreemat die een geweldige uitstraling geeft. Deze eigentijdse collectie-uitbreiding voelt zich uitstekend thuis in drukbezochte omgevingen als grote kantoren, openbare gebouwen, ziekenhuizen en scholen. De Victoria is een mat die gezien mag worden en is vanaf nu beschikbaar.

Veilig, duurzaam en hoogste absorptieklasse

Rinos heeft de Victoria ontwikkeld om extra veel vuil te absorberen. Met de hoogste vuilabsorptieklasse 3 is dat gelukt. Schoonmaken gaat eenvoudig met de stofzuiger.

In het ontwerp is aandacht besteed aan veiligheid èn duurzaamheid. De mat is zeer brandveilig met brandklasse Bfl-s1. Daarnaast kunnen gebruikers rekenen op een uitstekende slijtvastheid met gebruiksklasse 33 (EN 1307). Zo past Victoria uitstekend in drukke projectomgevingen.

Lees hier meer over vuilabsorptieklasse 3 en bekijk alle specificaties van Victoria hier.

Design met een functie

De Victoria is mooi afgestemd op de aansluitende vloer met het gemêleerde dessin, de grijze grondtoon en kleuraccenten. Het dessin zorgt er daarnaast voor dat de grauwsluier die na verloop van tijd optreedt, wordt verborgen. Met een keuze uit 9 actuele kleuren levert deze entreemat iedere ingang de juiste uitstraling zonder al te groot kleurcontrast.

Gemaakt van geregenereerd Econyl-garen is de Victoria qua milieuvriendelijkheid ook bij de tijd. Daarbij is de mat ook leverbaar met een PVC-vrije s-FLX rug. Hiermee is deze van productie tot verwerking nog beter voor het milieu.

De nieuwe Victoria is een bijzonder effectieve en stijlvolle schoonloopmat die drukbezochte entrees veilig helpt schoonhouden.

Wilt u onze hoogwaardige Victoria zelf ontmoeten? Vraag hier uw negenkleurige stalenbundel aan! Neemt u voor een prijsopgave gerust contact met ons op.