Werken bij Rinos

NR-10-detail-2-snijmachineGOED

 

Werken bij Rinos betekent werken bij een echt familiebedrijf. Rinos is een internationaal georiënteerd bedrijf dat uitblinkt door vakmanschap in schoonlooptapijt. Op dit moment werken er 65 mensen bij Rinos in uiteenlopende functies. We bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor de mode-, interieur-, tapijt- en textielindustrie.

Vacatures en stages

Sales & Marketing Support Medewerker m/v ( 38 uur per week).

Ben jij klantgericht en wil jij werken binnen een internationale werkomgeving? Vind je het daarnaast leuk om met zowel Marketing als Sales bezig te zijn? Dan is dit de kans voor jou!

Waar ben jij goed in en wat ga je doen?

Als Sales & Marketing support medewerker beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden om de inter- en nationale klanten van ons te ondersteunen bij al hun vragen. Vanuit jouw proactieve benadering adviseer jij de klant over onze producten. Jij bent gemotiveerd om je netwerk uit te breiden (prospects) en op die manier de gezamenlijke verkoopdoelen te realiseren. Je bent accuraat bij het verwerken van de klantdata in het CRM-systeem en zorgt voor de juiste afhandeling van offertes aan (potentiele) klanten en bent ook verantwoordelijk voor de bijhorende follow up.

Daarnaast vind je het leuk om je collega’s te ondersteunen met de juiste informatie met betrekking tot klanten, omzet en orderportefeuille. Je bent dan ook een echte teamspeler!

Evenals je collega’s ben jij trots op de producten van Rinos en dit draag je graag uit. Het schrijven van aantrekkelijke teksten en het bijhouden van onze website en social media accounts met actuele informatie, gaat jou makkelijk af.

Jouw planning en organisatie skills komen tot uiting bij het helpen organiseren van de jaarlijkse grote internationale branche beurs in Duitsland. Kortom, werken bij Rinos is veelzijdig!

Wat kun je van Rinos verwachten?

  • Een goed salaris, passend bij jouw ervaring en opleiding;
  • Internationale werkomgeving;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing;
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen.

Jij voldoet aan:

  • MBO+ of HBO werk- en denkniveau, aangevuld met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Jij bent hands-on en beschikt over een commerciële mentaliteit;
  • Je kennis van de Engelse taal is zowel in woord als geschrift goed. Duits is een pre.

Ja ik heb interesse!
Het werving & selectieproces voor deze vacature is exclusief uitbesteed aan QOORE Recruitment. Voor meer informatie of om te solliciteren kun je contact opnemen met Robert-Jan van Dijk via 06-11172628 of [email protected]

Open sollicitatie

Ook al hebben we even geen vacature of stageplek, benieuwd naar talent zijn we altijd. Verras ons met je sollicitatie of voorstel voor een afstudeeronderzoek. Stuur je brief naar:

Rinos BV
t.a.v. afdeling P&O
Klaas Fuitestraat 12
8281 BZ, Genemuiden

Of mail: [email protected]