Werken bij Rinos

NR-10-detail-2-snijmachineGOED

 

Werken bij Rinos betekent werken bij een echt familiebedrijf. Rinos is een internationaal georiƫnteerd bedrijf dat uitblinkt door vakmanschap in schoonlooptapijt. Op dit moment werken er 65 mensen bij Rinos in uiteenlopende functies. We bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor de mode-, interieur-, tapijt- en textielindustrie.

Vacatures en stages

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Operator tufting

Wegens uitbreiding op onze afdeling doekbewerking (tufting) is Rinos per direct op zoek naar een Operator Tufting m/v (38 uur per week).

Op onze afdeling doekbewerking produceren wij hoogwaardige entreeproducten, waarbij gewerkt wordt met geavanceerde tuftmachines. Wij doen dit met een enthousiast team van medewerkers. Als Operator Tufting rapporteer je aan het afdelingshoofd doekbewerking. Lees meer over de vacature

Team Leader Customer Service

Als Teamleader Customer Service geef jij dagelijkse leiding en ondersteuning aan Customer Service ten aanzien van o.a. procedures, werkwijzen, informatiesystemen en product- en klantkennis. Door jouw kritische en professionele blik slaag jij er in om de verkoopdoelstellingen te vertalen naar prioriteiten, concrete plannen, acties en aandachtspunten voor Customer Service.
Lees meer over de vacature

Open sollicitatie

Staat de functie waarop jij wilt solliciteren er niet bij? Of zoek je een stageplek? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw talent. Stuur gerust een open sollicitatie naar:

Rinos BV
t.a.v. afdeling P&O
Klaas Fuitestraat 12
8281 BZ, Genemuiden

Of mail: [email protected]