Werken bij Rinos

NR-10-detail-2-snijmachineGOED

 

Werken bij Rinos betekent werken bij een echt familiebedrijf. Rinos is een internationaal georiƫnteerd bedrijf dat uitblinkt door vakmanschap in schoonlooptapijt. Op dit moment werken er 65 mensen bij Rinos in uiteenlopende functies. We bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor de mode-, interieur-, tapijt- en textielindustrie.

Vacatures en stages

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Productieplanner

Als Productieplanner bij Rinos zorg jij voor een optimale productiebezetting en breng jij alles hiervoor op het juiste moment samen. Service en kwaliteit staan bij Rinos hoog in het vaandel en is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Rinos scoort dan ook goed en heeft een leverbetrouwbaarheid van 98% voor bevestigde bestelregels.

Lees meer over deze vacature

 

Team Leader Customer Service

Als Teamleader Customer Service geef jij dagelijkse leiding en ondersteuning aan Customer Service ten aanzien van o.a. procedures, werkwijzen, informatiesystemen en product- en klantkennis. Door jouw kritische en professionele blik slaag jij er in om de verkoopdoelstellingen te vertalen naar prioriteiten, concrete plannen, acties en aandachtspunten voor Customer Service.
Lees meer over de vacature

Sales Manager

Als Sales Manager houd jij je bezig met het realiseren van de verkoopplannen wat betreft de omzet en de rendementsdoelen. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen en het uitvoeren van het strategische en operationele verkoopbeleid.
Lees meer over de vacature

Productieleider

Ben jij een coƶrdinatie-talent en heb jij het vermogen om te verbinden en operationeel leiding te geven aan afdelingshoofden en diverse productie-gerelateerde projecten? Heb jij inzicht in het beheer en het verbeteren van processen? En ben jij sterk in de uitvoering hiervan? Dan is Rinos op zoek naar jou!
Lees meer over de vacature

Open sollicitatie

Staat de functie waarop jij wilt solliciteren er niet bij? Of zoek je een stageplek? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw talent. Stuur gerust een open sollicitatie naar:

Rinos BV
t.a.v. afdeling P&O
Klaas Fuitestraat 12
8281 BZ, Genemuiden

Of mail: [email protected]