Werken bij Rinos

NR-10-detail-2-snijmachineGOED

 

Werken bij Rinos betekent werken bij een echt familiebedrijf. Rinos is een internationaal georiënteerd bedrijf dat uitblinkt door vakmanschap in schoonlooptapijt. Op dit moment werken er 65 mensen bij Rinos in uiteenlopende functies. We bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor de mode-, interieur-, tapijt- en textielindustrie.

Vacatures en stages

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

KAM Coördinator

Rinos groeit! Om onze kwaliteit voortdurend te kunnen waarborgen zijn wij op zoek naar een KAM Coördinator.Ben jij in staat om op operationeel en tactisch niveau te werken en wil jij het KAM-niveau van Rinos naar een hoger niveau tillen? De KAM Coördinator is verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en onderhouden van het KAM-beleid. Lees meer over deze vacature. 

Product Designer (parttime)

Rinos groeit en ontwikkelt continu nieuwe concepten en producten. Om dit inspirerend en aansprekend verder te ontwikkelen en te presenteren, zoeken wij een Product Designer!

Rinos is specialist, ontwikkelaar én fabrikant van kokosmatten en textiele entreevloerbedekking (www.rinos.com, www.hydrotx.eu). Wat maakt ons zo bijzonder? Wij beschikken over een ervaren productie apparaat en R&D Manager voor o.a. de realisatie van white label producten en private label producten voor internationale A-merk spelers in de vloerenmarkt. Ben jij creatief? En wil jij graag inspireren en meewerken aan nieuwe ontwerpen en innovaties in de textiele entreevloerbedekking? Lees dan snel verder!

Open sollicitatie

Staat de functie waarop jij wilt solliciteren er niet bij? Of zoek je een stageplek? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw talent. Stuur gerust een open sollicitatie naar:

Rinos BV
t.a.v. afdeling P&O
Klaas Fuitestraat 12
8281 BZ, Genemuiden

Of mail: [email protected]