Werken bij Rinos

NR-10-detail-2-snijmachineGOED

 

Werken bij Rinos betekent werken bij een echt familiebedrijf. Rinos is een internationaal georiënteerd bedrijf dat uitblinkt door vakmanschap in schoonlooptapijt. Op dit moment werken er 65 mensen bij Rinos in uiteenlopende functies. We bieden goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor de mode-, interieur-, tapijt- en textielindustrie.

Vacatures en stages

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Assistent controller (38 uur)

Rinos groeit en breidt haar financiële team uit! Ben jij een ambitieuze financial met affiniteit met ICT en wil jij bijdragen aan deze groei?

Als Assistent Controller ben jij, samen met jouw collega, verantwoordelijk voor de financiële bedrijfsadministratie van Rinos. Je helpt bij het ontwikkelen, opstellen en aanleveren van rapportages waardoor sturing gegeven kan worden aan de organisatie. Lees meer…

Product Designer (parttime)

Rinos groeit en ontwikkelt continu nieuwe concepten en producten. Om dit inspirerend en aansprekend verder te ontwikkelen en te presenteren, zoeken wij een Product Designer!

Rinos is specialist, ontwikkelaar én fabrikant van kokosmatten en textiele entreevloerbedekking (www.rinos.com, www.hydrotx.eu). Wat maakt ons zo bijzonder? Wij beschikken over een ervaren productie apparaat en R&D Manager voor o.a. de realisatie van white label producten en private label producten voor internationale A-merk spelers in de vloerenmarkt. Ben jij creatief? En wil jij graag inspireren en meewerken aan nieuwe ontwerpen en innovaties in de textiele entreevloerbedekking? Lees dan snel verder!

Open sollicitatie

Staat de functie waarop jij wilt solliciteren er niet bij? Of zoek je een stageplek? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw talent. Stuur gerust een open sollicitatie naar:

Rinos BV
t.a.v. afdeling P&O
Klaas Fuitestraat 12
8281 BZ, Genemuiden

Of mail: [email protected]