Private label design en productie

De entree geeft een eerste indruk van elk interieur. Entreevloeren moet daarom echt aansluiten bij het overige vloerontwerp. Rinos ontwerpt en produceert private label entreevloerbedekking die in kleur, patroon en textuur perfect aansluit bij uw assortiment projectvloeren. Zo kunt u uw projectklanten een doordachte totaaloplossing voor de vloeren aanbieden.

Moderne gebouwen verdienen een entreemat met de juiste uitstraling. Maar laten we eerlijk zijn: entree matten zijn niet in top-of-mind bij het ontwerpen van moderne vloeren in commerciële gebouwen. Vaak wordt vlak voor de oplevering door iemand anders voor een grijsvariant gekozen. Vaak een functionele mat die het gebouw schoon en veilig houdt, en de hoofdvloer beschermt tegen slijtage. Maar ook een mat die niet past bij het vloerontwerp.

Samen met uw ontwerpers bedenkt en fabriceert Rinos private label entree matten die passen bij uw productrange. Een mat van het juiste materiaal, met een interessante textuur, in moderne kleuren en volop keuze in patronen. Design meets dirt, onze private label entree matten doen gewoon hun werk én sluiten perfect aan bij uw vloerontwerpen.

Projecten compleet opleveren dankzij private label matten

De private label service van Rinos geeft u de mogelijkheid om projecten compleet en geheel naar uw interieur- en vloerontwerpen op te leveren. Zonder concessies, vanzelfsprekend functioneel en vooral ook mooi. Zo zorgen integrale vloerontwerpen voor de ‘perfect entrance’ die in harmonie is met de interieurbeleving.

Bijzondere matten passend binnen uw productrange

Rinos fabriceert sinds 1925 in Genemuiden entree- en schoonloopmatten. We zijn trots op ons vakmanschap en doen nog steeds veelvuldig onderzoek naar bijvoorbeeld vocht- en vuilabsorptie om producten van louter hoge kwaliteit te leveren. Zonder in te boeten op het ontwerp. Samen met onze private label klanten creëren we unieke matten passend bij hun assortiment en marktbenadering.

Gestructureerde innovatie-aanpak

Rinos geeft designers alle vrijheid als het gaat om materiaalkeuze, kleur, textuur en patroon. We maken gebruik van een ‘mijlpalen-proces’ als we samen met klanten nieuwe producten ontwikkelen. Een gestructureerde innovatie-aanpak die het proces controleerbaar maakt, en garandeert dat het eindresultaat conform de afgesproken specificaties is.

Industriële opzet

Entreevloerbedekking wordt gemaakt van afwijkende garens, met speciale machines en een andere backing vergeleken met standaard commercieel tapijt. Wij kunnen het eindproduct zowel op PVC als op een meer duurzame non-PVC rug leveren. We leveren desgewenst ook het doek, dat te gebruiken is voor de productie van tapijttegels of planken.

Alle voordelen van private label matten

  • exclusieve designs
  • complementair aan en passend bij uw bestaande productrange
  • gegarandeerd de hoogste kwaliteit
  • gefabriceerd door meesterlijke vaklui (sinds 1925)
  • snelle en betrouwbare levertijd
  • een doordachte totaaloplossing zonder gedoe

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op via:

E-mail: [email protected]
Telefoon: (038) 385 35 00